Tvättstugorna

I vår förening har vi möjlighet att tvätta i två nyrenoverade tvättstugor, dels på Kotkagatan 5 samt 29 och det är likadan utrustning i båda tvättstugorna.  

Varje lägenhet har fyra tvättider per kalendermånad som kan bokas dels via appen APTUS Home (se länk nedan), dels via en panel i tvättstugan samt via internet https://kotkagatan.sakrafast.se. Samma lösenord vid de olika typerna av inloggning och det lösenord du fick vid utdelningen av inpasseringsbrickorna. Längre ner på denna sida ser du hur du loggar in i appen.

Om du inte ”loggar in” i tvättstugan senast 15 min efter påbörjad tid så kommer denna tid bli ledig för annan att boka och du har förlorat din tid. Om du väljer att inte utnyttja en bokad tvättid och inte heller avbokar denna tid så har du förbrukat en av dina tvättider. 

Öppettiderna är vardagar kl. 7-21 och lö-sö 9-19. Varje tvättid är 2 timmar + 30 min torktid.

Innan tvättiden är avslutad skall tvättmaskinerna vara rengjorda och innan torktiden är slut skall man vara helt klar i tvättstugan dvs städat och rent samt ”luddet” i torktumlarna vara borttaget. Om du öppnat fönstren så måste du stänga dem när du lämnar tvättstugan.

Om du glömmer kvar tvätt, nycklar et.c. så får du vänta till nästa tvättid kan släppa in dig, detta kan även vara nästa morgon.

Om du beställer jourutryckning så kommer du att få betala denna kostnad.

Vid misskötsel av tvättstuga kan avstängning ske från densamma.

Nytvättat luktar gott 🙂

Var rädd om våra tvättstugor!

Om något går sönder; gör en felanmälan till förvaltaren samt sätt upp en lapp ”Felanmält och datum” som information till dina grannar. 

Ingenting som tillhör tvättstugan får tas ut ur tvättstugan.

Rökning ej tillåten.

Husdjur ej tillåtna.

Antal och typ av maskin som finns i varje tvättstuga:4 tvättmaskiner1 grovtvättmaskin2 torktumlare1 torkskåp (ej i bild)1 mangel (ej i bild)

Länk till APTUS Home för Phone

Länk till APTUS Home för Android 

– XXX=tresiffriga lägenhetsnumret– Lösenord delades ut samtidigt med erhållandet av passagebrickorna.– Glöm inte att lägga till denna webbadress!